Garanties


Sowieso zit er op al onze producten 12 maanden garantie, zelfs op onze planten. Daarnaast zijn er producten waar nog extra garantie op zit vanuit de leveranciers zelf en hebben we bijzondere voorwaarden als wij een volledige tuin hebben geleverd. Hieronder een aantal bijzondere garanties die je kunt tegenkomen op onze website.

Gardini tuingarantie
Wanneer wij een complete tuin leveren dan zit er 12 maanden garantie op de volledige tuin en alle producten, inclusief de aanleg. Zo mogen de planten niet dood zijn gegaan bij normaal onderhoud en we komen het ook kosteloos herstellen als je tegel- of vlonderterras meer dan 25 milimeter verzakt. Dit gaat ook op voor gebarsten tegels als wij te strak hebben aangelegd en geen rekening gehouden hebben met vorst.

Alle overige garanties staan bij de producten zelf vermeld. Mocht je toch ergens over twijfelen, neem dan vooral contact met ons op.

De bovenstaande garantie doen geen afbreuk aan de wettelijke rechten van u als consument. Deze wettelijke (garantie)rechten houden in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket

  • Bel 0172 - 891141

    Momenteel zijn wij gesloten

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.