Gardini B2B


Uiteraard leveren we ook aan bedrijven. Dit kan via de webshop zelf. Er zit altijd een BTW-factuur bij de bestelling die je kunt gebruiken voor in de administratie. Je kunt gewoon betalen middels overboeking, dus ook wanneer je niet over een pinpas of credit-card van de zaak beschikt kun je gewoon bestellen. Maar bij Gardini gaan we verder. Check hieronder onze exclusieve services die we bedrijven bieden.

Bedrijfstuinen
Naast tuinen voor particulieren verzorgt Gardini ook bedrijfstuinen. Een offerte is altijd gratis en een gesprek kost niets meer dan een bakje koffie. We snappen dat er vrijwel niemand een hovenier in dienst heeft en dat het personeel het al druk genoeg heeft met de dagelijkste werkzaamheden. Vandaar dat we naast de aanleg ook het onderhoud graag uit handen nemen. Je kunt bij ons zelf je pakket samenstellen. Wil je dat we twee keer per jaar komen dan kan dat, maar zes keer per jaar is ook mogelijk. Bij de aanleg van bedrijfstuinen houden we rekening met de behoeftes van bedrijf en personeel. Zo zorgen we voor voldoende zitplekken en speciale stekkerdozen voor buitengebruik. In de zomer kan dan lekker buiten worden gewerkt.

Altijd iets nieuws-service
In combinatie met een Gardini-bedrijfstuin kun je gebruik maken van onze altijd iets nieuws-service. Dit geeft de garantie dat wij periodiek de beplanting, potten, kussens en decoratie komen vervangen voor nieuwe exemplaren. We merken dat ook bij de horeca hier veel vraag naar is. Wij snappen welke beplanting en kleuren bij het seizoen en de trends passen. Voor jou als drukke ondernemer weer een zorg minder. Deze service sluit je bij ons af voor een vast bedrag per maand. Je weet dus precies waar je aan toe bent en wij van Gardini regelen de rest.

Plantcadeau
Bedrijven die graag planten cadeau willen geven als relatiegeschenk of aan het personeel, kunnen bij ons terecht. Planten benadrukken het duurzame karakter van je bedrijf en staan symbool voor het leven. We bespreken samen het budget en stellen vervolgens iets moois samen. Dit kan een pakket planten zijn, plant-pot combinaties, tuingadgets of een combinatie van dit alles. Wanneer je personeel of relatie zelf wilt laten kiezen dan kan dit ook in de vorm van een cadeaubon. 

Heb je interesse in één van bovenstaande diensten, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Bijv. wanneer je het liefst gebeld wil worden.

  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket

  • Bel 0172 - 891141

    Momenteel zijn wij gesloten

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.