Hoveniers


Voor de hovenier
Gardini doet enorm veel samen met hoveniers. Iemand moet tenslotte al die tuinen aanleggen, maar we hebben nog meer te bieden. Hieronder onze drie services die wij aan de hovenier kunnen leveren.

Inkoop & logistiek
Gardini bestelt direct bij de bron. Hierdoor hebben wij inkoopvoordelen waar ook de hovenier van kan profiteren. Daarnaast hebben we een goed georganiseerde backoffice om de bestelde materialen op de juiste plek op het juiste moment te krijgen. Bestel je als hovenier via Gardini dan krijg je een flinke korting op de consumentenprijs en heb je geen gedoe met logistiek. We regelen ook de retouren en garantieafwikkeling voor je. Uiteraard bestel je op factuur.

Verkoop
We kunnen ons voorstellen dat je veel aanvragen krijgt. Het liefst behandel je alle aanvragen, maar soms lukt dit gewoon weg niet. Laat ons je helpen. Wij het contact met de klant incl. ontwerp & offerte en jij de aanleg. 

Heb je interesse in één van bovenstaande diensten, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Bijv. wanneer je het liefst gebeld wil worden.

  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket
  • Onze klantenservice is open

  • Bel 0172 - 891141

    Ma - Vr. 08:00 - 17:00

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.