Hoveniers


Voor de hovenier
Gardini doet enorm veel samen met hoveniers. Iemand moet tenslotte al die tuinen aanleggen, maar we hebben nog meer te bieden. Hieronder onze drie services die wij aan de hovenier kunnen leveren.

Exposure & verkoop
Het werkt als volgt: alle tophoveniers zijn welkom op Gardini. Wanneer je het exposure & verkooppakket afneemt komen wij vijf modeltuinen fotograferen en filmen. Deze verwerken we vervolgens in onze database. Wanneer één van deze tuinen wordt besteld heb jij als hovenier het eerste recht om deze aan te leggen. Mocht de opdracht niet goed uitkomen vanwege drukte of een te lange afstand, dan ontvang je altijd een commissie op de verkochte tuin. Het is immers jouw ontwerp.

Inkoop & logistiek
Gardini bestelt direct bij de bron. Hierdoor hebben wij inkoopvoordelen waar ook de hovenier van kan profiteren. Daarnaast hebben we een goed georganiseerde backoffice om de bestelde materialen op de juiste plek op het juiste moment te krijgen. Bestel je als hovenier via Gardini dan krijg je een flinke korting op de consumentenprijs en heb je geen gedoe met logistiek. We regelen ook de retouren en garantieafwikkeling voor je. Uiteraard bestel je op factuur.

Een eigen subwebshop
Veel consumenten willen zo nu en dan iets nieuws voor in de tuin of iets vervangen. Dit soort aanvragen komen nu vaak niet bij de hovenier terecht. Gardini gaat daarom speciaal voor de hovenier een variant op onze webshop aanbieden. Zo kan de hovenier ons totale assortiment aanbieden aan haar klanten na het aanleggen van een tuin. Wanneer er besteld wordt ontvangt de hovenier een commissie op iedere aankoop. 

Heb je interesse in één van bovenstaande diensten, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Bijv. wanneer je het liefst gebeld wil worden.

  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket

  • Bel 0172 - 891141

    Momenteel zijn wij gesloten

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.