Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Zo plan je jouw nieuwe tuin

Is voor jou de tuin een plek om te ontspannen of juist een plek om actief te zijn. Heb je groene vingers of ga je graag voor gemak. Bij Gardini kun je een complete tuin of tuinrenovatie aanschaffen.

In de Gardini tuinplanner laten we enkele complete achtertuinen zien tot 70 vierkante meter. We hebben alvast een selectie gemaakt uit verschillende tuinstijlen. Laat bij de laatste stap je gegevens achter om vrijblijvend een offerte op te vragen. Het kan natuurlijk zijn dat de tuinontwerpen iets aangepast moeten worden om te komen tot jouw droomtuin. Laat het ons weten en gaan graag voor je aan de slag.

Mijn achtertuin is groter dan 70 vierkante meter

Vul het formaat in

Bij de eerste stap willen we graag weten wat het oppervlakte is van jouw tuin. Vul het totaal aantal vierkante meters in (exclusief het oppervlakte van de schuur) van jouw achtertuin. 

Aan de slag

Maak een keuze uit één van de stijlen

Heb je groene vingers of ben je meer een type die zo min mogelijk onderhoud wil. Maak een keuze uit één van de stijlen met bijbehorend ontwerp. Natuurlijk zijn er altijd nog wijzigingen mogelijk. 

Aan de slag

Kies je extra's

In deze stap kan je extra opties aangeven of juist materialen wijzigen. Hierna hoef je alleen nog jouw gegevens in te vullen om een offerte aan te vragen voor jouw gekozen stijl. 

 

Aan de slag

Een nieuwe tuin die past bij jouw leven

Wij werken onder andere samen met