Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Wat voor tuin past bij jou?

Is voor jou de tuin een plek om te ontspannen of juist een plek om actief te zijn. Heb je groene vingers of ga je graag voor gemak. Bij Gardini kun je een complete tuin of tuinrenovatie aanschaffen. Op deze pagina laten we enkele tuinstijlen zien.

In de Gardini tuinplanner laten we enkele complete achtertuinen zien tot 70 vierkante meter. Laat bij de laatste stap je gegevens achter om vrijblijvend een afspraak in te plannen. Het kan natuurlijk zijn dat de tuinontwerpen iets aangepast moeten worden om te komen tot jouw droomtuin. Tijdens het gesprek bespreken we maar al te graag de vele mogelijkheden. 

Mijn achtertuin is groter dan 70 vierkante meter

Een moderne tuin

Een tuin waarin strakke elementen terugkomen zoals een verhoogde border. Dit zijn vaak rechte vormen die er voor zorgen dat de tuinelementen mooi uitlijnen op elkaar. Vaste planten geven de moderne tuin een speels karakter en meer kleur. 

Bekijk hier de mogelijkheden

Een landelijke tuin

In een landelijke tuin vind je veel vaste planten en struiken. Ben je een echte tuinliefhebber dan is een landelijk tuin iets voor jou. Deze tuin kenmerkt zich door de verschillende type ondergronden die zijn verwerkt in de tuin. Leuke potten met fleurige bloemen maken het helemaal af. 

Bekijk hier de mogelijkheden

Een kindvriendelijke tuin

Voor een kindvriendelijke tuin moet er voldoende ruimte zijn opgenomen in het ontwerp waar jouw kind zich lekker vrij kan bewegen. Gras doet het altijd goed. Gras is lekker zacht en biedt veel mogelijkheden aan spelletjes. Een leuke toevoeging kan een Pergola schommel zijn als de kinderen iets ouder zijn. 

Bekijk hier de mogelijkheden

Een nieuwe tuin die past bij jouw leven

Wij werken onder andere samen met