Beoordelingen Gardini


Beoordelingen Gardini

8,3

22 beoordelingen

Totaal oordeel7,9

Assortiment8,3

Communicatie7,8

Advies8,6

Vakmanschap8,7

16 beoordelingen


Susan uit: Hazerswoude rijndijk 25-08-2018

1,0

Aanbeveling: Nee

Ervaring met: Overige

Ervaring:
Oxxobase. Waardeloos product. Aansluitnaden v platen zijn dikker dan plaat zelf waardoor tegels gaan wippen. Producent zegt dat product niks mankeert. Helaas is de werkelijkheid anders. Leverancier gardini is geen haar beter. Zegt breng t product maar terug naar Utrecht dan wordt t beoordeelt en je krijgt Max 80% vd aankoopprijs terug. De rest steken ze in hun zak terwijl ze een ondeugdelijk product verkopen.

Debbie uit: Leiden 19-06-2018

2,0

Aanbeveling: Nee

Ervaring met: Schuttingen & tegels

Ervaring:
Zelden in mijn leven heb zo'n slechte service meegemaakt. Stenen die op de hoek van de andere straat gezet worden omdat er zo gezegd niet verder gereden kan worden. Een bakwagen erbij huren die niet mee komt maar wel betalen.(uiteindelijk als je gaat bellen wel de kosten terug gekregen) dan de tegels wat een drama. Er zaten al 7 kapotte tussen. Dan liggen ze nu ongeveer 2 weekjes in mijn tuin en beginnen ze spontaan te breken. Mensen ik kan jullie gardini zeker niet aanraden. Noch om service noch om kwaliteit

Yvonne uit: Herten 15-05-2018

1,0

Aanbeveling: Nee

Ervaring met: Planten

Ervaring:
Niets geleverd gekregen. Wel besteld en betaald. Eerst kreeg ik nog antwoord en zou eea verstuurd zijn. Toen maar niets kwam en ik nog een paar keer contact heb gezocht werd er niet meer op mijn berichten gereageerd. Voor 80 euro aan planten besteld en dus niet geleverd gekregen.

Cindy uit: 03-05-2018

7,7

Aanbeveling: Ja

Ervaring met: Planten

Ervaring:
Vandaag mijn Clematissen in goede staat binnen gekregen.
Er ging bij de bestelling iets mis waardoor ik deze wat later kreeg dan verwacht, kan gebeuren en ik doe er ook niet moeilijk over.
1 klein minpunte is er wel, ik was er niet via de email van op de hoogte gebracht dat ik ze vandaag zou krijgen, dus vandaar dat ik de communicatie een 7 geef en niet een 8, maar goed, ik geef zelden 9 en 10en....dus bedankt Gardini, jullie kan ik wel aanbevelen.

Leo uit: Heerhugowaard 01-04-2018

10,0

Aanbeveling: Ja

Ervaring met: Schuttingen & tegels

Ervaring:
Snelle levering van de tegels en binnen 4 dagen geleverd, top service van advies tot aan de levering zelf!

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.