Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Levering


We hebben heel veel soorten producten van verschillende afmetingen en met verschillende eigenschappen. Onze planten komen direct van de kweker en hele grote pakketten bezorgen we op afspraak, onze klanten vinden het wel fijn om er bij te zijn als we een jacuzzi in de tuin hijsen. We verzenden dus niet alles vanaf één plaats en het kan dus zo zijn dat grote orders meerdere bezorgmomenten hebben, waaronder enkel op afspraak. Hieronder zetten we even alle soorten leveringen op een rij, dan weet je wat je kunt verwachten.

Levende materialen
Hier bedoelen we eigenlijk gewoon onze planten mee. Die komen vers en direct van de kweker. We hebben meer dan 40 formaten dozen laten ontwikkelen om alleen al onze planten goed te kunnen verzenden. Let wel op, niet iedere plant is het hele jaar door leverbaar. Dit is per plant aangegeven. Over het algemeen zijn planten, indien beschikbaar, binnen twee dagen bij je thuis.

Kleine materialen
Alles wat enigszins normaal in een doos past, valt onder kleine materialen. Deze zijn heel snel leverbaar. We verkopen veel potten en vazen, alles wordt dus met zorg verpakt. Indien op voorraad zijn alle kleine materialen binnen twee dagen bij je thuis.

Grote materialen
Dit zijn de wat grotere, generieke producten zoals tuinmeubelen en middelgroot gereedschap voor tuinonderhoud. De artikelen zijn binnen twee dagen leverbaar, echter kun je op aanvraag het tijdstip van afleveren veranderen.

Tegels & ondergrond
Niet veel klanten bestellen slechts één tegel maar gaan het terras opnieuw aanleggen. Tegels zijn al snel heel zwaar en worden meestal per pallet vervoert, dit gaat ook op voor grote zakken zand, grond, tuinaarde en vlonders. De levering zal dus plaatsvinden op een plek waar de hele pallet neergezet kan worden. In principe bezorgen wij ook deze artikelen binnen twee dagen bij je thuis, uiteraard kunnen we dit op verzoek op een afgesproken moment bezorgen.

Houten bouwpakketten
Artikelen zoals blokhutten, veranda's, terrasoverkappingen en zelfbouw-zwembaden worden als bouwpakket geleverd. Dit zijn vaak vrij forse pakketten en voor deze levering maken we altijd een afspraak. De levertijd is vooral afhankelijk van jouw agenda. Indien gemakkelijk bereikbaar leggen we de artikelen op een handige plek in de (achter)tuin.

Jacuzzi's
We bellen van tevoren op om een afspraak te maken en de plaats van levering te bespreken. De plaats moet bijvoorbeeld enigszins bereikbaar zijn met een vrachtwagen. Ook moeten we van tevoren weten of de jacuzzi eventueel gehesen of getakeld moet worden.

 

Weekend?
We leveren niet in het weekend. Als je besteld op vrijdag, dan zal het weekend niet mee geteld worden in de lever termijn.

Wie komt het bezorgen?
Onze leveringen worden gedaan door GLS. Als je een bestelling bij ons plaatst sturen wij GLS naar de kweker. Daar wordt het opgehaald en netjes naar jouw toe gebracht. Op het moment van verzenden sturen wij jou een e-mail met de track&trace code zodat je de bezorging in de gate kunt houden.

Wij werken onder andere samen met