Makelaars


Makelaars zijn voor Gardini een hele interessante partner. De makelaar is immers betrokken bij vrijwel iedere woningtransactie en weet hierdoor altijd wanneer er een huis wordt verkocht waarbij de tuin aan vervanging toe is. In het geval van nieuwbouw is er zelfs helemaal nog geen tuin aanwezig is. Wij denken dat die beter en vooral klantvriendelijker kan. Keukens en badkamers worden nu als pakket aangeboden bij een nieuw op te leveren huis, maar waarom nog geen tuinen? Gardini dus!

Voor bestaande woningen
Bekende breekpunten voor een potentiële koper van een huis zijn een verouderde badkamer of keuken. Wat veel makelaars vergeten is dat een strakke tuin ook kan bijdragen aan een eenvoudige doorverkoop van een huis. Bij huizen met een verouderde en slechte tuin bieden we makelaars de mogelijkheid een tuincheque te geven. Bij deze cheque kunnen we gelijk al een aantal offertes op maat meegeven. We weten immers al hoe groot de tuin is, of deze op het noorden of zuiden ligt en of deze rechthoekig of L-vormig is. Ook de makelaar ontvangt een commissie wanneer er gebruik wordt gemaakt van deze cheque.

Voor nieuwbouw woningen
Een nieuwbouwwoning wordt standaard opgeleverd zonder tuin, de koper zal dus altijd iets moeten doen aan de tuin. Jammer, want als koper heb je vaak genoeg andere dingen aan je hoofd en weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen. De koper zou het waarderen wanneer de makelaar hierin mee denkt zoals nu al wordt gedaan met keukens en badkamers. Gardini heeft al voor hele zachte prijzen een complete tuin, aangelegd door een professional. Ook hier heeft Gardini weer een mooie commissie voor de makelaar, eventueel kan er zelfs in samenwerking een brochure worden gemaakt speciaal voor een nieuw te bouwen wijk.

Heb je interesse in één van bovenstaande diensten, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Bijv. wanneer je het liefst gebeld wil worden.

  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket

  • Bel 0172 - 891141

    Momenteel zijn wij gesloten

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.