Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Gefeliciteerd met je nieuwe woning!

In deze hectische periode komt er een hoop je af, dat weten we bij Gardini maar al te goed. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk genieten van je nieuwe tuin. Daarom nemen we maar al te graag zo veel mogelijk voor je uit handen. Bij Gardini kun je een nieuwe tuin compleet aanschaffen en hoef je niet meer te wachten op een tuinontwerp met bijbehorende offerte.  

Vrijwel alle door ons gebruikte materialen zijn voorradig, dit betekend dat we vaak binnen één maand kunnen starten met de aanleg. Over het algemeen kunnen onze klanten binnen twee weken genieten van een nieuwe tuin. Mocht juist een later tijdstip beter uitkomen, bijvoorbeeld vlak na de oplevering van de nieuwbouwwoning, dan is dit natuurlijk geen probleem! Via de stappen hieronder kom je in onze Gardesigner. Daar kies je direct jouw droomtuin. Wil je eerst wat meer inspiratie opdoen? Geen probleem, bekijk onze opgeleverde projecten

 

Stappenplan naar jouw droomtuin

Tuin aanleg-klaar

Een Gardini tuin wordt aangelegd op een schonezand laag. 20 cm schoon zand is een goede basis voor de tuinaanleg. Delen waar plantjes, bomen of gras komt te groeien graven we tijdens de tuinaanleg af en vullen we aan met vruchtbare aarde voor de plantjes of graszoden. Informeer goed bij het bouwbedrijf hoe zij de tuin opleveren. 

Erfafscheiding

Een veel gekozen erfafscheiding is een schutting, deze zijn verkrijgbaar in veel varianten. Via onze schuttingconfigurator stel je eenvoudig jouw gewenste erfafscheiding samen. Schuttingen voor de hele wijk is natuurlijk ook mogelijk. Heb je liever een natuurlijke erfafscheiding, geen probleem met een groot assortiment aan beplanting kies je eenvoudig jouw groene schutting. Let op, vanuit de bouw gelden er soms ook restricties.

Tuinaanleg

Als het grondwerk gedaan is en de erfafscheidingen zijn geplaatst kan de hovenier de tuin aanleggen. Bij Gardini hoef je niet lang te wachten op je nieuwe tuin. Gemiddeld neemt de tuinaanleg drie dagen in beslag. 

 

Kies jouw droomtuin!