Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Gefeliciteerd met je nieuwe woning!

In deze hectische periode komt er een hoop je af, dat weten we bij Gardini maar al te goed. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk genieten van je nieuwe tuin. Daarom nemen we maar al te graag zo veel mogelijk voor je uit handen. Bij Gardini kun je een nieuwe tuin compleet aanschaffen en hoef je niet meer te wachten op een tuinontwerp met bijbehorende offerte. 

 

Stappenplan naar jouw droomtuin

De juiste onderlaag

20 cm schoon zand is een goede basis voor de tuinaanleg. Wat raden wij aan?
Indien u dit tegelijk met uw buren doet, kunnen wij dit vanzelfsprekend goedkoper aanbieden. En, ook niet onbelangrijk, dan heeft u direct een goed excuus om uw nieuwe buren alvast beter te leren kennen!

Schuttingen

Wij bij Gardini praten graag over tuinen – maar schuttingen zijn eigenlijk nèt zo belangrijk. Dit geldt zeker voor nieuwbouw woningen. Buiten het feit dat je doorgaans minimaal één schutting deelt met je buren, is het ook in het grotere geheel belangrijk om even goed na te denken wat voor schutting je precies wilt.

> Klik hier voor de configurator

Tuinaanleg

Gardini.nl legt tuinen aan door heel Nederland en Vlaanderen. We werken met een enorm team professionals om de realisatie van jouw droomtuin zo snel en perfect mogelijk te laten verlopen.

Ga zelf aan de slag

Wij werken onder andere samen met