Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Lekker spelen én leren tegelijk

Gepubliceerd: Monday , 23 september 2019 10:03

Gepubliceerd door: Gardini.nl


Spelen en leren is ontzettend belangrijk voor kinderen. Wij zien kinderen dat graag doen in een groene omgeving.

Gardini komt samen met scholen tot een passend groen schoolplein ontwerp. Dat volledig past binnen de plannen van de school en waarin spelen en leren centraal staat. Er wordt rekening gehouden met natuurlijk bergen van overtollig water en er is veel groen te vinden op het schoolplein. Niet voor niks legt Gardini groene schoolpleinen aan door heel Nederland. Bekijk hier het project in Leiden:

Bij de aanleg van een groen schoolplein komt nogal wat kijken. Onze werkwijze is helder, doordacht en volledig. We maken niet alleen het ontwerp, maar realiseren ook het volledige schoolplein.

Bij Gardini denken we mee met de school. Na de realisatie is voor ons minstens net zo belangrijk. Met het online platform maak je het schoolplein onderdeel van de lessen. Door 'het schoolplein' te integreren in het lesprogramma leren kinderen meer op en over het schoolplein. Zelf recepten maken, spelletjes toevoegen, leren over de plantjes die groeien op het plein, blogjes schrijven in de online schoolkrant en zelfs het onderhoud kan ingepland worden per klas. Zo bespaar je ook nog op hoge onderhoudskosten! 

Ook een te gek nieuw schoolplein voor jouw school? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Wij werken onder andere samen met