Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Bezoek de showtuin

Onze inspiratie tuinen zijn 6 dagen in de week te bekijken. Hieronder een lijst van de openingstijden.

Meer informatie

Wanneer kan ik terecht bij de inspiratie tuinen?

  • Maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 17:00.
  • Op zaterdag en zondag gesloten.

Wat krijg ik te zien bij de inspiratie tuinen?

De inspiratie tuinen zijn echte tuinen. Je loopt door een aantal verschillende tuinen heen en kan alles van dichtbij bekijken. Alle materialen die gebruikt zijn in deze tuinen zijn te koop op onze webshop. Buiten de producten die in inspiratie tuinen te bekijken zijn, kunnen ook alle andere producten die op onze webshop staan bekeken worden. Zo weet je tenminste precies wat je aanschaft. Hieronder een kleine impressie van de inspiratie tuinen.

Belangrijk om te weten over de inspiratie tuinen!

Alle producten zijn te zien maar kunnen niet besteld worden. Het bestellen van de producten zal helaas echt via de website moeten. Dus twijfel je toch en wil je het eerst zien, dan kan je natuurlijk altijd via je je mobiel de bestelling plaatsen. Bel ons daarna op via 0172-891141 en wij zullen de bestelling klaar laten zetten.

Waar is de showlocatie?

Onze showtuinen liggen bij Tuinvisie in Utrecht. Rutherfordweg 75, 3542CN in Utrecht.

Welke producten verkopen wij eigelijk?

Via onze dochteronderneming Tuintegelstore.nl verkopen we eigelijk wel alles wat je nodig hebt om je tuin een mooie nieuwe look te geven. We kunnen ook ontzorgen bij de aanleg. Als je hier interesse in hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ons meest bezochten product groepen sommen we hieronder nog op voor je, maar mis je iets, schroom alsjeblieft niet om contact met ons op te nemen want we leggen sinds 2016 tuinen aan door heel Nederland, waarschijnlijk zijn we je wens al een keer eerder tegen gekomen.

Informatie aanvragen

Heb je interesse in één van bovenstaande diensten, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Bijv. wanneer je het liefst gebeld wil worden.

  • Bel 0172 - 891141

    Ma - Vr. 08:00 - 18:00

Wij werken onder andere samen met