In het najaar je tuin aanleggen? Waarom niet?!

Gepubliceerd: Woensdag , 19 september 2018 11:46

Gepubliceerd door: Gardini.nl

Martijn

Neem contact met mij op martijn@gardini.nl


Bij veel mensen gaat vernieuwing van de voor- of achtertuin gepaard met de eerste zonnestralen die schijnen in het voorjaar of de zomer. Je bent immers vaker buiten als het lekker weer is!


Tijdens de eerste mooie dagen van het jaar loop je eens een blokje om en dan ineens valt die nieuw aangelegde tuin bij je buren je op… Het begint kriebelen en je wilt zelf ook weleens iets anders met je tuin. Sterker nog: je wilt weer verliefd worden op je tuin. Bovendien is het nú lekker weer en dus wil jij ook nú genieten van de zon in eigen tuin.

Dan is het bijna einde zomer en je nieuwe tuin is af. Genieten dus! Maar wacht.. het tuinseizoen is al bijna voorbij. Jammer, want je had nog veel langer in de tuin willen zitten. Het winterseizoen komt er al snel aan en moet de tuin winterklaar worden gemaakt.

Kortom: als je komende zomer volledig wilt genieten van een mooie nieuwe bloeiende tuin, dan is dit hét moment om actie te nemen!

Een prachtige nieuwe tuin

Je zou het misschien niet zeggen, maar het najaar is een uitstekend seizoen om je tuin aan te leggen. De beplanting in je nieuwe tuin kan goed wortelen en in het voorjaar uitlopen, zodat je vervolgens in de zomer volop kunt gaan genieten van je nieuwe tuin. Zie je het al voor je? Een mooie en met groen beplante tuin in de zomer, volop in bloei?

  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket

  • Bel 0172 - 891141

    Momenteel zijn wij gesloten

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.