Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Justine - Leimuiden

Gepubliceerd: Woensdag , 9 augustus 2017 13:12

Gepubliceerd door: Gardini.nl

In Leimuiden hebben we voor Justine een tuin aangelegd bij haar nieuwbouw woning. Belangrijk was dat ze lekker konden zitten en dat de honden naar buiten konden zonder dat ze zouden gaan graven.


Voor de honden hebben we gekozen voor kunstgras. Blijkt een goeie keuze want ze liggen er lekker op, maar ze laten het heel. Ook hebben we een schutting gemaakt die goed in stijl is met de schuur. We hebben een stukje open gelaten zodat ze nog gezellig met de buren kunnen kletsen maar de honden niet te zenuwachtig worden als de buren rond lopen in hun tuin.

Justine over haar tuin

Wij hebben onze tuin laten aanleggen door Gardini. Ik had al eerder van Gardini gehoord, dus toen wij de sleutels kregen van onze nieuwe woning heb ik een offerte aangevraagd. Ik kreeg dezelfde dag nog een mail van Onno wat precies mijn wensen waren. Het contact met Onno en de rest van Gardini trouwens ook, heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben super super blij met mijn gloednieuwe precies naar wens tuin!Justine - Leimuiden


Er zitten 2 border bakken in de tuin. De eerste mochten wij vullen met mooie beplanting maar de 2de wil Justine zelf vullen met een mooie moestuin. Al met al een mooie tuin en een tevreden klant!
(en die tuinset hadden ze nog hoor ;))

Wij werken onder andere samen met