Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Mandy - Ridderkerk

Gepubliceerd: Vrijdag , 14 juli 2017 11:19

Gepubliceerd door: Gardini.nl

Begin 2017 kregen wij een gave offerte aanvraag uit een nieuwbouwwijk in Ridderkerk.  Onze ontwerpers zijn samen met de klant tot dit waanzinnig ontwerp gekomen waarbij strak en romantisch de boven toon voeren.


Met mooie, grote en lichte keramische tegels betegelde tuin die er echt uitknallen tegen over de antracieten onderdelen in de tuin. Ook een mooi stuk kunstgras mocht hierbij niet ontbreken en doordat de planten nu helemaal geworteld zijn en alles mooi in bloei staat hebben we een strakke, maar vooral romantische tuin  aangelegd. De klant heeft de tuin daarbij nog eens super gestylet waardoor deze helemaal af is.

Mandy over haar tuin

Onze ervaring met Gardini is uitstekend geweest. Toen wij een offerte opvroegen kregen wij direct een duidelijke tekening van hoe de tuin er uit zou kunnen komen te zien. Gardini is altijd meedenkend geweest voor wat betreft design en beplanting. Daarnaast zijn wij erg te spreken over de snelheid van Gardini. Tussen het opvragen van de offerte en de daadwerkelijke oplevering van de voor- en achtertuin heeft slechts 1,5 maand gezeten. Ook de nazorg is goed. Ze geven hun klanten advies over de beplanting en doen totaal niet moeilijk over minpuntjes die klanten eventueel aandragen. Al met al is onze ervaring dus prima in orde geweest en adviseren wij potentieële klanten dan ook zeker om met Gardini in zee te gaan. Mandy - Ridderkerk

Wij werken onder andere samen met