Westergouwe Showtuin

Gepubliceerd: Dinsdag , 18 juli 2017 13:19

Gepubliceerd door: Gardini.nl


In samenwerking met Heijmans (één van de bouwbedrijven die in Westergouwe aan het bouwen zijn) hebben we voor de huidige en toekomstige bewoners van Westergouwe in Gouda een modeltuin aangelegd.


In samenwerking met Heijmans (één van de bouwbedrijven die in Westergouwe aan het bouwen zijn) hebben we voor de huidige en toekomstige bewoners van Westergouwe in Gouda een modeltuin aangelegd. Ook met de nieuwe bewoner, Heijmans en Gardini zijn we tot dit ontwerp gekomen waarbij we heel veel aspecten van de tuin laten terug komen. Vooral het woordje waterbestendigheid stond hier hoog aangeschreven. Door de keuzes van grind, hout, gras en veel beplanting in de borders is dit een voorbeeld tuin hoe je de waterberging goed houdt in nieuwbouwijken. Ook de plantkeuze in de tuin is erg goed over nagedacht. De planten trekken veel vlinders, bijen en andere insecten aan, uiteindelijk voor betere toekomst van ons allemaal.

  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket
  • Onze klantenservice is open

  • Bel 0172 - 891141

    Ma - Vr. 08:00 - 17:00

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.