Projectontwikkelaars


Voor projectontwikkelaars is Gardini de perfecte partner om 'afbouwpakketten' aan te bieden waarbij ook de tuin wordt meegenomen. Op basis van de verschillende woningtypes en prijsklassen kunnen er een aantal modeltuinen worden geselecteerd waarbij we vooraf super nauwkeurig kunnen uitrekenen wat deze zouden gaan kosten.

Vergoedingsmodel
Gardini kan de projectontwikkelaar op verschillende manieren compenseren. Een commissie voor de projectontwikkelaar of makelaar, een korting voor de koper of een bijdrage aan de inrichting van het openbare groen in de wijk. Zeker hier telt: hoe meer deelnemende kopers, hoe meer wij terug kunnen doen voor de koper of de gehele woonwijk.

Wij bespreken graag de mogelijkheden. We maken brochures op maat, maar zijn ook graag onderdeel van een bestaande brochure voor een specifiek nieuwbouwproject.

Heb je interesse in één van bovenstaande diensten, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Bijv. wanneer je het liefst gebeld wil worden.

  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket

  • Bel 0172 - 891141

    Momenteel zijn wij gesloten

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.