Abbeystones toscaans 30x40 inclusief aanleggen Geel


Niet meer leverbaar

Abbeystones toscaans 30x40 inclusief aanleggen

Dit terras wordt volledig aangelegd in uw tuin door een echte vakman. In dit pakket zit álles wat nodig is voor de plaatsing: tegels, zand voor een solide ondergrond en het voegen, opsluitbanden om de tegels op zijn plek te houden en natuurlijk de aanleg door een professionele stratenmaker. De tegels zijn bewerkt met een coating waardoor algen en vuil zich minder goed kunnen hechten. Hierdoor is het terras onderhoudsarm, maar niet helemaal onderhoudsvrij.

De complete set
Bij dit totaalpakket met vierkante meterprijs houden wij overal rekening mee: de tegels worden geleverd én geplaatst door een professional. Het pakket bestaat dus uit:

- de betontegels (30x40x6 cm);
- opsluitband;
- zand;
- aanleg door een professional.

We gaan in de gegeven prijs uit van een aanleg-klare ondergrond. Dit betekent dat de ondergrond volledig vrij is van materialen en tot ongeveer 15 cm onder het gewenste niveau is afgegraven. Tegen een meerprijs kunnen wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Altijd eerst contact na de bestelling
Omdat geen enkele tuin hetzelfde is, nemen we altijd eerst contact op. Niet alleen om een datum af te stemmen, maar ook om de situatie door te spreken. Wellicht wil je in plaats van een terras een stenen pad aangelegd hebben, een ander soort bestrating, of een pad bij het terras. Ook kunt u het aangeven als u graag zou willen dat wij de tuin aanleg-klaar maken. 

Reken goed uit hoeveel sets u nodig heeft 
Dit product wordt geleverd per vierkante meter. Voor een tuin met een totale oppervlakte van 25 vierkante meter, moet dus 25 keer deze set besteld worden. De minimale bestelgrootte is vier vierkante meter.

Geen verplichtingen tot we de bestrating gaan leggen
Het kan natuurlijk gebeuren dat het aanleg-klaar maken van de tuin duurder uitvalt dan u had verwacht. We leggen het proces dan ook altijd goed uit voordat we de afspraak inplannen. Nadat wij contact hebben opgenomen, bent u vrij de bestelling te annuleren. U krijgt dan uiteraard al uw geld terug! Eenmaal aangelegd kunnen de betontegels niet meer geretourneerd worden.

Let op: 
- Een betontegel is een natuurproduct en gedraagt zich dan ook als natuurproduct. Bij regenval kan er kalk naar het oppervlak van de tegel trekken, waardoor kalkaanslag en kringen op de tegel zichtbaar worden. Dit trekt na verloop van tijd altijd weer weg!
- Dit is een product met een vierkante meterprijs. Voor een terras van drie bij vijf meter moet dus totaal vijftien keer dit product besteld worden.
- De minimale bestelgrootte is vier vierkante meter.


Kenmerken & specificaties

EAN 8718246001539
Materiaal 0
Niet meer leverbaar
  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket

  • Bel 0172 - 891141

    Momenteel zijn wij gesloten

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.