25 KG Grind 2-5mm Grijs


Niet meer leverbaar

25 KG Grind 2-5mm

Een grindpad of siertuin met grind, inclusief aanleg in uw tuin! Dit totaalpakket bestaat uit alle benodigde materialen én aanleg door een vakman. Afhankelijk van de toepassing van het grind, zorgt deze ervoor dat de aanleg op de juiste manier gebeurt, om uw onderhoudswerkzaamheden te beperken. U hoeft slechts een aantal vierkante meters door te geven en wij zorgen ervoor dat we de juiste benodigdheden en hoeveelheid meenemen. Wilt u dit grind gebruiken voor een oprit? Dan zullen we een goede fundering aanleggen zodat de oprit lang mooi blijft, ondanks de zwaardere belasting.

De complete set
Bij dit totaalpakket met vierkante meterprijs houden wij overal rekening mee: het grind wordt geleverd én aangelegd door een professional

Het pakket bestaat uit:
- grind;
- antiworteldoek;
- zand;
- aanleg door een professional.

We gaan in de gegeven prijs uit van aanleg voor lichte belasting en een aanleg-klare ondergrond. Dit betekent dat de ondergrond volledig vrij is van materialen en tot ongeveer 15 cm onder het gewenste niveau is afgegraven.
In het pakket zitten de volgende werkzaamheden en materialen dus niet:
- extra fundering voor een grindoppervlakte met zware belasting;
- het aanleg-klaar maken van de ondergrond.

Altijd eerst contact na de bestelling
Omdat geen enkele tuin hetzelfde is, nemen we altijd eerst contact op. Niet alleen om een datum af te stemmen, maar ook om de situatie door te spreken. Wellicht wilt u in plaats van een siertuin of oprit een pad aangelegd hebben. Ook kunt u het aangeven als u graag zou willen dat wij de tuin aanleg-klaar maken. 

Reken goed uit hoeveel sets u nodig heeft 
Dit product wordt geleverd per vierkante meter. Voor een tuin van vijf bij vijf meter, moet dus 25 keer deze set besteld worden. De minimale bestelgrootte is vier sets.

Geen verplichtingen tot we het grind gaan aanleggen
Het kan natuurlijk gebeuren dat het aanleg-klaar maken van de tuin duurder uitvalt dan u had verwacht. We leggen het proces dan ook altijd goed uit voordat we de afspraak inplannen. Nadat wij contact hebben opgenomen, bent u vrij de bestelling te annuleren. U krijgt dan uiteraard al uw geld terug! Eenmaal aangelegd kan het grind niet meer geretourneerd worden.


Kenmerken & specificaties

EAN EXCLUTON6000215
Eenheid Zk
Niet meer leverbaar
  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket

  • Bel 0172 - 891141

    Momenteel zijn wij gesloten

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.