BIGBAG Franse boomschors 425 liter Bruin


Niet meer leverbaar

BIGBAG Franse boomschors 425 liter

Houtsnippers zijn niet alleen mooi met hun natuurlijke uiterlijk, ze zijn ook erg praktisch! Dit natuurproduct is onkruidwerend en houdt de grond vochtig. Het is bovendien een heel onderhoudsvriendelijk product. Je kunt houtsnippers bijvoorbeeld gebruiken om een looppad te creëren, of om de grond in plantenbakken te bedekken. 

Frans boomschors wordt per liter verkocht. Per liter weegt dit materiaal ongeveer 3,5 kilogram. Regel dus even een sterke buurman om de zak te tillen! Het hangt af van het type tuinondergrond hoe dik de laag snippers is die je moet plaatsen. Bij weinig doorlatende grond is een laag van 8 cm aan te raden, maar bij humusrijke- of zandgrond kun je beter een dikkere laag plaatsen. In deze ondergrond kan onkruid namelijk gemakkelijker groeien. Met een laag van 10 cm zit je altijd goed!


Kenmerken & specificaties

EAN EXCLUTON6000103
Eenheid Bb
Niet meer leverbaar
  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket

  • Bel 0172 - 891141

    Momenteel zijn wij gesloten

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.