Abbeystones Antraciet 7x21 inclusief aanleggen Antraciet


Niet meer leverbaar

Abbeystones Antraciet 7x21 inclusief aanleggen

Een oprit bestellen, inclusief vakkundige aanleg? In dit pakket zitten álle benodigdheden: de aanleg door een professionele stratenmaker, opritstenen, zand voor een solide ondergrond en het voegen en opsluitbanden om de bestrating op de juiste plaats te houden. Deze stenen zijn speciaal geschikt voor de oprit en daarmee dus extra sterk en dik. Deze stenen zijn strak afgewerkt en passen dan ook perfect bij een moderne tuin.

De complete set 
Bij dit totaalpakket met vierkante meterprijs houden wij overal rekening mee: de stenen worden geleverd én gelegd door een professional. 

Het pakket bestaat uit: 
- de opritstenen (7x21x7 cm); 
- opsluitband; 
- zand;
- aanleg door een professional.

We gaan in de gegeven prijs uit van een aanleg-klare ondergrond. Dit betekent dat de ondergrond volledig vrij is van materialen en tot ongeveer 15 cm onder het gewenste niveau is afgegraven. Tegen een meerprijs kunnen wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Altijd eerst contact na de bestelling 
Omdat geen enkele tuin hetzelfde is, nemen we altijd eerst contact op. Niet alleen om een datum af te stemmen, maar ook om de situatie door te spreken. Wellicht wilt u geen terras, maar een stenen pad aangelegd hebben, of een andere vorm van bestrating. Ook kunt u aangeven of u ons de tuin aanleg-klaar wil laten maken. 

Reken goed uit hoeveel sets u nodig heeft  
Dit product wordt geleverd per vierkante meter. Voor een tuin met een totale oppervlakte van drie bij vier meter, moet dus twaalf keer deze set besteld worden. De minimale bestelgrootte is vier sets.

Geen verplichtingen tot we de oprit gaan aanleggen 
Het kan natuurlijk gebeuren dat het aanleg-klaar maken van de tuin duurder uitvalt dan u had verwacht. We leggen het proces dan ook altijd goed uit voordat we de afspraak inplannen. Nadat wij contact hebben opgenomen, bent u vrij de bestelling te annuleren. U krijgt dan uiteraard al uw geld terug! Eenmaal aangelegd kunnen de stenen niet meer geretourneerd worden.


Kenmerken & specificaties

EAN 8718246000723
Eenheid M2
Niet meer leverbaar
  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket

  • Bel 0172 - 891141

    Momenteel zijn wij gesloten

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.