Waalformaat Antraciet 5x20 Antraciet


Niet meer leverbaar

Waalformaat Antraciet 5x20

Deze complete waalformaat-bestrating wordt direct aangelegd in uw achtertuin en is per vierkante meter te bestellen. In dit pakket zit álles wat nodig is voor een terras, pad, of andere bestratingsvorm: waaltjes, zand voor een solide ondergrond en het voegen, opsluitbanden om de waaltjes op zijn plek te houden en natuurlijk de aanleg door een professionele stratenmaker. Waaltjes hebben een karakteristieke uitstraling en gaan erg lang mee. Ze zijn ook geschikt om een oprit te bestraten!

De complete set
Bij dit totaalpakket met vierkante meterprijs houden wij overal rekening mee: de stenen worden geleverd én aangelegd door een professional

Het pakket bestaat uit:
- waalformaat (20x5x6 cm);
- opsluitband;
- zand;
- aanleg door een professional.

We gaan in de gegeven prijs uit van een aanleg-klare ondergrond. Dit betekent dat de ondergrond volledig vrij is van materialen en tot ongeveer 15 cm onder het gewenste niveau is afgegraven. Tegen een meerprijs kunnen wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Altijd eerst contact na de bestelling
Omdat geen enkele tuin hetzelfde is, nemen we altijd eerst contact op. Niet alleen om een datum af te stemmen, maar ook om de situatie door te spreken. Wellicht wil je in plaats van een terras een stenen pad aangelegd hebben, of een pad en een terras. Ook kunt u het aangeven als u graag zou willen dat wij de tuin aanleg-klaar maken. 

Reken goed uit hoeveel sets u nodig heeft 
Dit product wordt geleverd per vierkante meter. Voor een tuin van vijf bij vijf meter, moet dus 25 keer deze set besteld worden. De minimale bestelgrootte is vier sets.

Geen verplichtingen tot we de bestrating gaan leggen
Het kan natuurlijk gebeuren dat het aanleg-klaar maken van de tuin duurder uitvalt dan u had verwacht. We leggen het proces dan ook altijd goed uit voordat we de afspraak inplannen. Nadat wij contact hebben opgenomen, bent u vrij de bestelling te annuleren. U krijgt dan uiteraard al uw geld terug! Eenmaal aangelegd kunnen de waaltjes niet meer geretourneerd worden.


Kenmerken & specificaties

EAN 8718246068396
Eenheid M2
Nabewerking STRAK;MET FACET
Antislip Normaal
Niet meer leverbaar
  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket

  • Bel 0172 - 891141

    Momenteel zijn wij gesloten

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.