Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Tuin aanleggen


 

Aanleggen tuin

Ontwerp en offerte door Gardini.nl

Bekijk hier onze standaard tuinen en hier onze inspiratietuinen. Mocht je tuin afwijken van de standaard, dan bespreken we je wensen en brengen de technische gegevens van de tuin in kaart. Neem daarvoor contact met ons op. 

Het aanleggen van de tuin door een professional

Wij leggen de tuin voor je aan. Alle materialen worden één dag voor de aanleg bij je geleverd. Daarna gaan de hoveniers aan de slag om van de nieuwe tuin een droomtuin te maken. Met de technische tekening en het beplantingsplan maken we de ontzorging compleet en gaan we pas weg als jij helemaal tevreden bent met de aanleg van de nieuwe tuin.

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en ontvang van ons binnen één werkdag een offerte.

Bijv. wanneer je het liefst gebeld wil worden.

Wij zijn u graag sneller van dienst!


Bij Gardini houden we het graag eenvoudig. Precies om die reden hebben we nog enkele vragen voor je. Deze vragen hebben betrekking tot je huidige tuin en je wensen voor je toekomstige tuin. Hierdoor kunnen we je beter en sneller van dienst zijn. Het zijn vragen die we je anders op een later moment in een persoonlijk gesprek, over de mail of door de telefoon zullen stellen.

Wanneer er nog bijzonderheden zijn heb je hier de ruimte om dit in te vullen. Heb je bijvoorbeeld snel last van verzakkingen in je tuin? Zijn er artikelen of planten die je juist graag wilt behouden? Of zijn er enkele zeer grote bomen die we moeten verwijderen?

Om een nog beter beeld van uw tuin te krijgen. Toegestane extensies: jpg, jpeg, png, gif. Toegestane grootte per foto: 500 KB.