Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Tuin & hypotheek


Laat je tuin geen sluitpost zijn!

De tuinaanleg wordt in eerste instantie vaak vooruitgeschoven en niet meegenomen in het totale financiële plaatje bij een nieuwbouwhuis, met uiteindelijk resultaat dat je er financieel niet voldoende rekening mee houdt. De tuin wordt dan een sluitpost op je begroting. Dat is jammer, want de tuin is een verlenging van de woonkamer en een goed aangelegde tuin vergroot jouw woonplezier!

Je tuin in je hypotheek

De kosten voor de aanleg van je tuin zijn mee te financieren in je hypotheek. Uitgangspunt hierbij is dat het mee te financieren bedrag besteed wordt aan “aard en nagelvaste” zaken. Concreet betekent dit voor een tuin de volledige basis: schuttingen, ondergrond, bestrating/vlonders, verlichting en beplanting. De tuinmeubels en andere losse items kunnen niet worden meegefinancierd.

Hoe regel je alles

Laat van tevoren berekenen wat de tuinaanleg kost door Gardini. Bepaal dan of je de tuinaanleg uit eigen middelen wilt en kunt betalen of dat je de tuinaanleg mee wilt financieren in je hypotheek. Neem tijdens het hypotheekgesprek met de hypotheekadviseur meteen de kosten van de tuinaanleg mee, hij of zij kan dan direct aangeven wat jouw mogelijkheden zijn en wat de extra kosten zijn per maand. Met de huidige lage rente zal je verrast zijn door de geringe extra maandlasten!

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Bijv. wanneer je het liefst gebeld wil worden.

Wij zijn je graag sneller van dienst!


Bij Gardini houden we het graag eenvoudig. Precies om die reden hebben we nog enkele vragen voor je. Deze vragen hebben betrekking tot je huidige tuin en je wensen voor je toekomstige tuin. Hierdoor kunnen we je beter en sneller van dienst zijn. Het zijn vragen die we je anders op een later moment in een persoonlijk gesprek, over de mail of door de telefoon zullen stellen.

Wanneer er nog bijzonderheden zijn heb je hier de ruimte om dit in te vullen. Heb je bijvoorbeeld snel last van verzakkingen in je tuin? Zijn er artikelen of planten die je juist graag wilt behouden? Of zijn er enkele zeer grote bomen die we moeten verwijderen?

Om een nog beter beeld van uw tuin te krijgen. Toegestane extensies: jpg, jpeg, png, gif. Toegestane grootte per foto: 500 KB.

 

Wij werken onder andere samen met