Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Tuinrenovatie

Wil je weer verliefd worden op je tuin? Ook de oude tuin is om te toveren tot een gave tuin die helemaal bij je past. 

Vrijwel alle door ons gebruikte materialen zijn voorradig, dit betekend dat we vaak binnen één maand kunnen starten met de aanleg. Bij een tuinrenovatie moeten wel eerst de oude materialen worden weggehaald uit de tuin. Als dit is gebeurt kunnen onze klanten binnen twee weken al genieten van een nieuwe tuin. 

Weer verliefd worden op je tuin

Tuin aanleg-klaar

Gardini kan helpen met het leeghalen van de oude tuin, natuurlijk voeren we dan de oude materialen netjes af en voorzien we de tuin van de juiste ondergrond. Tijdens ons bezoek bekijkt een van onze Gardiniers de huidige tuin en schatten we in of deze nog op de juiste hoogte is. Het is ook mogelijk om de tuin zelf leeg te halen en te voorzien van de juiste ondergrond, laat je hierbij wel informeren door één van onze experts. Een Gardini tuin wordt aangelegd op een schone zand laag. 20 cm schoon zand is een goede onderlaag voor de tuin. 

Erfafscheiding

Een veel gekozen erfafscheiding is een schutting, deze zijn verkrijgbaar in veel varianten. Via onze schuttingconfigurator stel je eenvoudig jouw gewenste erfafscheiding samen. Heb je liever een natuurlijke erfafscheiding, geen probleem met een groot assortiment aan beplanting kies je eenvoudig jouw groene schutting. Het kan natuurlijk zijn dat de erfafscheiding nog goed is en nog niet aan vervanging toe is.

Tuinaanleg

Als het grondwerk gedaan is en de erfafscheidingen zijn geplaatst kan de hovenier de tuin aanleggen. Bij Gardini hoef je niet lang te wachten op je nieuwe tuin. Gemiddeld neemt de tuinaanleg drie dagen in beslag. 

Kies jouw droomtuin!