Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Tuinrenovatie

Wil je weer verliefd worden op je tuin? Ook de oude tuin is om te toveren tot een gave tuin die helemaal bij je past. 

Vrijwel alle door ons gebruikte materialen zijn voorradig, dit betekend dat we vaak binnen één maand kunnen starten met de aanleg. Bij een tuinrenovatie moeten wel eerst de oude materialen worden weggehaald uit de tuin. Als dit is gebeurt kunnen onze klanten binnen twee weken al genieten van een nieuwe tuin. 

Weer verliefd worden op je tuin

De juiste ondergrond

Gardini kan helpen met het leeghalen van de oude tuin, natuurlijk voeren we dan de oude materialen netjes af en voorzien we de tuin van de juiste ondergrond. Tijdens ons bezoek bekijkt een van onze Gardiniers de huidige tuin en schatten we in of deze nog op de juiste hoogte is. Het is ook mogelijk om de tuin zelf leeg te halen. 20 cm schoon zand is een goede onderlaag voor de tuin. 

Schuttingen

Wij bij Gardini praten graag over tuinen – maar schuttingen zijn eigenlijk nèt zo belangrijk. Dit geldt ook voor een tuinrenovatie. Buiten het feit dat je doorgaans minimaal één schutting deelt met je buren, is het ook in het grotere geheel belangrijk om even goed na te denken wat voor schutting je precies wilt.

> Klik hier voor de configurator

Tuinaanleg

Gardini.nl legt tuinen aan door heel Nederland en Vlaanderen. We werken met een enorm team professionals om de realisatie van jouw droomtuin zo snel en perfect mogelijk te laten verlopen.

Kies jouw droomtuin!

Wij werken onder andere samen met