Verzending & Bezorging

Bij Gardini.nl begrijpen we het belang van een naadloze service vanaf het moment dat je jouw bestelling plaatst tot het moment van bezorging. Hier vind je alle details over onze verzend- en bezorgprocedures!

Voor alle bestellingen binnen Nederland rekenen wij geen verzendkosten. Voor zendingen naar België vragen wij een kleine bijdrage van €1,95 aan bezorgkosten. Daarnaast bieden wij de volgende bezorgopties:

  • Nederland: Bestel je vóór 23:00 uur, dan wordt je pakket de volgende dag kosteloos bezorgd.
  • België: Bestellingen geplaatst vóór 22:00 uur worden de volgende dag geleverd.
  • Same Day Delivery (binnen Nederland): Voor een extra bedrag van €5,99 kun je profiteren van onze Same Day Delivery service. Plaats je bestelling vóór 11:00 uur, dan ontvang je jouw pakket nog diezelfde dag tussen 17:30 en 22:00 uur.

Let op: Op zondagen hanteren we een uiterste besteltijd van 21:00 uur. Bestellingen geplaatst op zondag (zowel in Nederland als België) vóór 21:00 uur, worden de volgende dag, op maandag, bezorgd. Bestellingen na 21:00 uur kunnen niet gegarandeerd op maandag worden geleverd en zullen dan op dinsdag worden afgeleverd.

We verzenden standaard alle bestellingen binnen Nederland met DHL en naar België met PostNL. Houd er rekening mee dat noch PostNL noch DHL op zondagen bezorgen. Een bestelling geplaatst op zaterdag zal daarom op maandag worden bezorgd.

Particuliere bestellingen kunnen zowel overdag als 's avonds worden geleverd, terwijl zakelijke bestellingen (op een bedrijfsnaam en -adres) altijd tijdens kantooruren worden bezorgd.

Mocht je vragen hebben of meer informatie wensen over verzending en bezorging, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via een van onze communicatiekanalen.


Veilig Betalen

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Bereikbaar via mail, chat of whatsapp

30 Dagen bedenktijd

>