Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Vul hieronder je gegevens in


Aanleggen tuin

Bezoek de showlocatie in Utrecht

Ben je toe aan een nieuwe tuin en wil je geholpen worden door echte tuinprofessionals, laat hieronder dan je gegevens achter en plan een afspraak. Vind de geschikte materialen en doe inspiratie op. De afspraak is geheel vrijblijvend. 

Waar kan Gardini mee helpen?

Vrijblijvend tuinontwerp & offerte voor tuinen tot 70 vierkante meter 

Maatwerk tuinontwerp € 100,00

Maatwerk tuinontwerp met levering van de materialen en inclusief bouwtekening € 150,00 

Maatwerk tuinontwerp met levering van de materialen en de aanleg door vakmensen € 150,00 

Schuttingen  

Bekijk hier onze tuinen tot 70 vierkante meter en hier onze inspiratietuinen. Mocht je tuin groter zijn dan 70 vierkante meter, dan bespreken we graag je wensen en de technische gegevens van de tuin. Als we deze tuin mogen aanleggen en de materialen mogen leveren brengen we het bedrag van € 150,00 in mindering op de factuur. Kies je voor een ontwerp en levering van de materialen dan brengen we € 75,00 in mindering op de factuur.

Ik ga zelf de tuin aanleggen of ik heb al een hovenier gevonden

Heb je al iemand gevonden die jouw droomtuin gaat aanleggen, ook dan kan Gardini jou helpen. Wij leveren de complete tuin incl. ontwerp & bouwtekening. Wij rekenen de benodigde materialen voor je uit en zorgen ervoor dat je dit netjes op tijd geleverd krijgt. 

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en ontvang van ons binnen één werkdag een offerte.

Bijv. wanneer je het liefst gebeld wil worden.

Wij zijn je graag sneller van dienst!


Bij Gardini houden we het graag eenvoudig. Precies om die reden hebben we nog enkele vragen voor je. Deze vragen hebben betrekking tot je huidige tuin en je wensen voor je toekomstige tuin. Hierdoor kunnen we je beter en sneller van dienst zijn. Het zijn vragen die we je anders op een later moment in een persoonlijk gesprek, over de mail of door de telefoon zullen stellen.

Wanneer er nog bijzonderheden zijn heb je hier de ruimte om dit in te vullen. Heb je bijvoorbeeld snel last van verzakkingen in je tuin? Zijn er artikelen of planten die je juist graag wilt behouden? Of zijn er enkele zeer grote bomen die we moeten verwijderen?

Om een nog beter beeld van uw tuin te krijgen. Toegestane extensies: jpg, jpeg, png, gif. Toegestane grootte per foto: 500 KB.

Wij werken onder andere samen met