Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Over Gardini


Wie en wat is Gardini?

Gardini is pas online sinds december 2015, maar we zijn op de achtergrond al twee jaar bezig met Gardini. We zijn een jong bedrijf met een missie. Wij zijn namelijk van mening dat iedereen een mooie tuin moet kunnen hebben. Zelfs wanneer je geen groene vingers hebt. Bij Gardini zijn we echte tuinliefhebbers, maar toen we zelf op zoek gingen naar een nieuwe tuin werden we teleurgesteld door het internet. Het was tot nu toe heel lastig om te vinden wat het nu precies kost om een tuin aan te leggen of een bestaande tuin te vervangen. We moesten eerst in gesprek met een hovenier. Deze zou dan vervolgens een tuin naar wens ontwerpen tegen een vergoeding. Wanneer we het zelf wilden doen of naar een tuincentrum gingen dan was er eigenlijk niemand die ons op een vakkundige manier kon helpen.

Dit moest toch anders kunnen?

Een nieuw idee was geboren; de complete tuin als totaalproduct, desgewenst inclusief het aanleggen en onderhouden door een gespecialiseerde hovenier. Een betrouwbare partner die kan ontzorgen en waar je terecht kan vanuit je luie stoel. Uiteraard bieden we ook ieder product los aan, je kunt dus ook een losse plant, tuinstoel of barbecue bij ons aanschaffen. Bij Gardini beschikken we over de juiste productkennis, deze hebben we zo veel mogelijk vast proberen te leggen bij onze artikelen. Zo kun je op basis van enkele simpele criteria gemakkelijk een plant of boom vinden die in jouw tuin past, daar zitten ook direct de nodige onderhoudstips bij om deze ook mooi te houden. Ben je toch nog niet helemaal zeker? Whatsapp, mail of bel ons en we zorgen dat je van ons een antwoord krijgt waar je wat mee kunt!

Over het concept hebben we een introductievideo gemaakt met onze mede-oprichter Joost in de hoofdrol. Ook enkele van onze topkwekers komen voorbij. Joost denk dat het hierdoor nog duidelijker wordt:

Wij werken onder andere samen met