Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Snel genieten van een nieuwe tuin?

Het aanleggen van een nieuwe tuin kost minder dan veel mensen denken. Zeker wanneer je een nieuwbouwwoning betrekt en er een verse plak zand achter je huis ligt, ben je vaak heel voordelig uit. De hovenier kan dan direct een tuin aanleggen.

Informatie aanvragen

We lezen wel eens vierkante meter prijzen of een percentage van de aanschaf van de woning. Maar uiteindelijk zit er gigantisch veel verschil in het gebruik van materialen en wat die voor invloed hebben op de kosten van de arbeid. Wij hebben tal van inspiratietuinen met een uitgebreide kostenomschrijving en enkele plattegronden met indicatieve prijzen. Wij verkopen al een complete tuin, inclusief het aanleggen vanaf 2.495 euro!

Hoe gaan wij het voor je regelen?

Allereerst is het aanvragen van een offerte helemaal gratis. Na het ontvangen van je adres, een inspiratietuin, aanvullende wensen, foto's van de huidige situatie en een eventueel budget nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Als we alle informatie hebben gaan we aan de slag met een tuinplan op maat inclusief gratis ontwerp! Als het tuinplan in de smaak valt komt onze tuinontwerper graag langs om alles op locatie te bespreken. Na het verwerken van eventuele feedback doen we een uiteindelijke offerte waar alles in is meegegenomen. Wanneer je akkoord gaat is dat de prijs, we komen nooit met verassingen achteraf. Wij regelen de planning, materialen, de logistiek en natuurlijk de vakmensen

Geniet binnen enkele weken van een schitterende nieuwe tuin!

> Klik hier voor onze inspiratietuinen, al vanaf 2.495,- inclusief aanleggen

> Klik hier om direct een offerte aan te vragen
> Klik hier voor uitleg over onze werkwijze

Vul onderstaand formulier in en geef daar je eventuele speciale wensen aan. Ons enorm team professionals nemen de aanleg volledig uit handen zodat de realisatie van jouw droomtuin snel en zo perfect mogelijk verloopt. Vraag een offerte aan en krijg binnen één werkdag een reactie!

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en ontvang van ons binnen één werkdag een offerte.

Bijv. wanneer je het liefst gebeld wil worden.

Wij zijn je graag sneller van dienst!


Bij Gardini houden we het graag eenvoudig. Precies om die reden hebben we nog enkele vragen voor je. Deze vragen hebben betrekking tot je huidige tuin en je wensen voor je toekomstige tuin. Hierdoor kunnen we je beter en sneller van dienst zijn. Het zijn vragen die we je anders op een later moment in een persoonlijk gesprek, over de mail of door de telefoon zullen stellen.

Wanneer er nog bijzonderheden zijn heb je hier de ruimte om dit in te vullen. Heb je bijvoorbeeld snel last van verzakkingen in je tuin? Zijn er artikelen of planten die je juist graag wilt behouden? Of zijn er enkele zeer grote bomen die we moeten verwijderen?

Om een nog beter beeld van uw tuin te krijgen. Toegestane extensies: jpg, jpeg, png, gif. Toegestane grootte per foto: 500 KB.

  • Bel 0172 - 891141

    Ma - Vr. 08:00 - 17:00

Wij werken onder andere samen met