Dit is wat je nieuwe tuin je écht gaat kosten

Je wilt een tuin aanleggen en bent benieuwd naar de kosten van je mooie nieuwe tuin? Het is belangrijk om de verschillende mogelijkheden goed in kaart te brengen. Maar waar begin je? Want soms weet je nog niet exact hoe je nieuwe tuin er uit moet gaan zien. Wij helpen je graag een eind op weg want: voor elke tuin is er een oplossing.

Informatie aanvragen

Bij Gardini schaf je een complete tuin of tuinrenovatie aan. Het voordeel is dat je in onze voorbeeldtuinen exact kunt zien welke materialen er precies gebruikt zijn en je deze zelfs gewoon los bij ons kunt bestellen. Ook als je net iets anders zou willen dan kan dat, want we passen een tuinontwerp gemakkelijk aan op jouw wensen en je persoonlijke situatie. De keuze uit planten, tegels en schuttingen is enorm. Wij helpen je een keuze maken uit de verschillende mogelijkheden.

Snel genieten van een nieuwe tuin?

Vul onderstaand formulier in en geef daar je eventuele speciale wensen aan. Ons enorm team professionals nemen de aanleg volledig uit handen zodat de realisatie van jouw droomtuin snel en zo perfect mogelijk verloopt. Vraag een offerte aan en krijg binnen één werkdag een prijsindicatie!

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en ontvang van ons binnen één werkdag een offerte.

Wij zijn u graag sneller van dienst!


Bij Gardini houden we het graag eenvoudig. Precies om die reden hebben we nog enkele vragen voor je. Deze vragen hebben betrekking tot je huidige tuin en je wensen voor je toekomstige tuin. Hierdoor kunnen we je beter en sneller van dienst zijn. Het zijn vragen die we je anders op een later moment in een persoonlijk gesprek, over de mail of door de telefoon zullen stellen.

Wanneer er nog bijzonderheden zijn heb je hier de ruimte om dit in te vullen. Heb je bijvoorbeeld snel last van verzakkingen in je tuin? Zijn er artikelen of planten die je juist graag wilt behouden? Of zijn er enkele zeer grote bomen die we moeten verwijderen?

Om een nog beter beeld van uw tuin te krijgen. Toegestane extensies: jpg, jpeg, png, gif. Toegestane grootte per foto: 500 KB.

  • Bel 0172 - 891141

    Ma - Vr. 08:00 - 17:00

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.