Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Werkwijze


Het aanleggen van een nieuwe tuin kost minder dan veel mensen denken. We lezen wel eens vierkante meter prijzen of een percentage van de aanschaf van de woning. Maar uiteindelijk zit er gigantisch veel verschil in het gebruik van materialen en wat die voor invloed hebben op de kosten van de arbeid. Wij hebben verschillende inspiratietuinen met plattegronden en prijzen beschikbaar in onze tuinplanner. Wij verkopen al een complete tuin, inclusief het aanleggen vanaf 3.399 euro! Zeker wanneer je een nieuwbouwwoning betrekt en er een verse plak zand achter je huis ligt ben je vaak heel voordelig uit, de hovenier kan dan direct een tuin aanleggen.

> Klik hier voor onze inspiratietuinen tot 70 vierkante meter, al vanaf 3.399,- inclusief aanleggen

> Klik hier als jouw tuin groter is dan 70 vierkante meter of afwijkt van een standaard vorm


Wat kan Gardini voor jou betekenen?

Kom in contact

Laat je inspireren in onze online showroom. Door sfeerbeelden en filmpjes van onze aangelegde tuinen op de inspiratie pagina.

Veel van deze Gardini tuinen kun je terug vinden in onze Tuinplanner, een eenvoudige tool (configurator) om snel, eenvoudig en prijstransparant zelf naar je droomtuin te navigeren.

Zit je tuin hier niet tussen? Scrol dan eens door onze maatwerk pagina heen. Hier vind je talloze voorbeelden van tuinen met een afwijkende vorm, klant specifieke wens of tuinen groter dan 70m2. 

Wil je liever begeleid worden door één van onze tuinadviseurs? Dan maken zij een compleet ontwerp dat bij je past.

Concreet maken

Per mail ontvang je van ons de offerte. Valt de offerte en het ontwerp in de smaak, dan komt onze partner hovenier graag bij je langs om de tuin technisch te controleren. Zodra deze controle is geweest ontvang je van ons de definitieve offerte. 

De aanleg van de tuin

Wanneer je akkoord geeft op de offerte, komen onze vakbekwame partner hoveniers de tuin aanleggen. Je Gardini droomtuin wordt werkelijkheid!

Zelf doen of een eigen hovenier?

Heb je zelf al een hovenier op het oog of wil je zelf de tuin aanleggen, maar wil je toch een Gardini tuin? Dat is geen probleem, een Gardini tuin kan je ook bestellen zonder arbeid. Wij maken graag het ontwerp en leveren de materialen waar en hoeveel je wilt.


Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bijv. wanneer je het liefst gebeld wil worden.

Wij werken onder andere samen met