Zakelijk


Gardini biedt ook allerlei zakelijke concepten. We kwamen er namelijk achter dat bedrijven met dezelfde problemen kampen als consumenten. Een leuke tuin is belangrijk en fijn, maar hoe kan dit op een eenvoudige en heldere manier? Net als de consument willen bedrijven graag ontzorgt worden als het gaat om het stukje buiten dat je bedrijf rijk is. Er is geen hovenier in huis, maar een mooie bedrijfstuin is toch het visitekaartje van je bedrijf. Een tuin werkt ontstressend en benadrukt het duurzame karakter van je onderneming. Gardini dus!

Vanzelfspekend bieden we de mogelijkheid om via je bedrijf op factuur te bestellen, maar we gaan graag een stap verder. We werken intensief samen met hoveniers, makelaars en projectontwikkelaars. We hebben onze zakelijke concepten onderverdeeld in een aantal groepen:

> Klik hier voor Gardini voor hoveniers
> Klik hier voor Gardini voor makelaars
> Klik hier voor Gardini voor projectontwikkelaars
> Klik hier voor Gardini-concepten voor het bedrijfsleven

  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket
  • Onze klantenservice is open

  • Bel 0172 - 891141

    Ma - Vr. 08:00 - 17:00

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.